2009. november 23., hétfő

Balázs Pali: Összetartozunk

A nemzet gyérülő szőrzetű éltes pulija, a Balázs Pali nevű nyálcunami bepróbálkozik a nemzeti oldalnál. Tessék megtekinteni, hogy mi történik, ha egy tisztességtelen, giccsgyártásban megráncosodott dalnok felfedezi magában a Nagymagyarországot.

Úgy tudom, hogy a többi vendéglátos haknimester is nagyon igyekszik mostanában. Lagzi Lajcsi "Sumérok vagyunk", Fásy Ádám meg "Mindent vissza" címmel ad ki lemezt.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

A gagyi és a giccs észosztós változata klippel

Névtelen írta...

Név:Balázs Pali
Foglalkozás:énekes
Született:1968. júl. 25.
Születési hely:Békéscsaba
Haja:barna
Szeme:kék
Magasság:175 cm
Súly:68 kg
Családi állapot:nős
Csillagjegye:Oroszlán

Nem sírok érted (2006), Zenés Randevű (2004), Szánd rám az éjszakát (2003), Veled leélném az életem (2002), Mindig úgy szeress (2001), Nem adom kölcsön a szívem (2000),Romantikus slágerek (1999), Slágerek házibulihoz I. (1996), Slágerek házibulihoz II. (1996) Slágerek házibulihoz III. (1996)

Névtelen írta...

Kedves Ismerőseim, Közönségem! Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a néhány napja bemutatott Összetartozunk című új dalom milyen reakciókat váltott ki néhány emberből. A velvet.com oldalon egy nagyon " frappáns " anyagot írt egy bizonyos Rajcsányi Gellért /ERGÉ/ nevű úr a következő címmel: Balázs Pali jobbra tolódik ! Mit mondjak? GYÖNYÖRŰ! Ezúton szeretnék mindenkit megnyugtatni - így Rajcsányi urat is - ,hogy sem jobbra, sem balra, sem előre, sem hátra nem kívántam és ezután sem fogok tolódni!!! Teljes mértékben elhatárolódom az ilyen jellegű dolgoktól!! Pusztán - ahogy a klip sajtóhírében is megjelent - egy dalt írtam az elmúlt időszakban ért hatásokból merítve, s titkon remélve, hogy aki megnézi, meghallgatja - ebben a gyűlölettel, indulatokkal egyre gyakrabban teli világban - ,annak tudok néhány kellemes percet szerezni. Ha ez már legalább egy valakinél megtörtént, akkor a dalom elérte célját. Üdvözlök Mindenkit: Balázs Pali 2009. november 19.

igazságot Balázs Palinak! írta...

mért baszogatjátok Palikát? Inkább Somló Tamásra bulizzunk? Vagy a Pa-Dö-Dö-re? Esetleg Vágó István házizenekarára?

L.Á.P. írta...

Lagzi Lajcsi mé nincs?