2008. augusztus 11., hétfő

A szcientológusok már Kolozsváron

A nagy szcientológus svindli Kolozsvárott:

"Mi aggasztja legjobban az embereket? Pénz? Karrier? Család?
Valamit lehet tenni az ügyben.
Ce ii ingrijoreaza pe oameni mai mult? Bani? Cariera? Familie?
Ceva se poate face in legatura cu acesta.

Látogasd meg a sárga sátrát az Önkéntes Humanista Szcientológusoknak.
Viziteaza cortul galben al Voluntarilor Umanitari Scientology.
Tanuld meg hogyan tudod segíteni saját magadon, a családodon, az üzleteden, a barátaidon.
Invata cum te poti ajuta pe tine insuti, familia ta, afacerile tale, prieteni tai.

Augusztus 2 és 9 között, a Mihai Viteazul téren





hirdetők...

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egy ódon kisváros utcáján találta magát; a nyeregtetős házak komoran összehajoltak, vékony csíkot hagyva csupán szabadon a borús őszi égboltból. Hűvös eső szemerkélt, csúszóssá és bizonytalanná téve az egyenetlen kockaköveket. A csípős szél szomorú jajongással fütyült a roskadozó téglakémények között.

Az utca sötét volt, egyetlen házban sem égtek fények, a pókhálós ablakok vakon hunyorogtak.

A környezet nem tűnt túl fenyegetőnek, semmi jel nem utalt arra, hogy a közelmúltban démonok, élőhalottak vagy végrehajtók jártak volna erre.

Az utcán sűrű, vattafehér köd gomolygott. Egyszerre csak vér-fagyasztó ordítás harsant a kanyarból.

Névtelen írta...

Mikor befordult a szűk mellékutcába, kis híján orra bukott a kö-pönyeges fiatalember testében. Káromkodva, szélmalomként hado-nászva próbálta megőrizni az egyensúlyát. Mikor végre sikerült megállapodnia, féltérdre ereszkedett, hogy közelebbről is szemügy-re vegye az ismeretlent.
Szó mi szó, elég randán nézett ki. A sápkóros fiatalember fejét teljesen hátracsavarták, a karján tizenkét párhuzamos szúrásnyom éktelenkedett, a bal szeme besüppedt, a jobb kifolyt, és még a cipő-fűzőjét is összekötötték a két lábán. A kalapjára valaki gyémánt-gombos nyakkendőtűvel egy cédulát erősített, az alábbi felirattal:

SZOLGÁLJON EZ INTŐ JELÜL MINDAZOKNAK, AKIK RUMOT MERNEK RENDELNI EGY BELVÁROSI PIZZÉRIÁBAN

Névtelen írta...

Feltámadt a szél, felkavarta a nyirkos ködöt, s panaszos szavába mintha kárhozott lelkek jajongása vegyült volna a pokoli fazekakból, ahol a sátán sűrű babgulyása rotyog.

Névtelen írta...

Ügyünk elbukott, amikor a Fekete Gyermek leírta a hatszázhatvanhatodik idézőjelet. Fogd hát a szent talizmánt, és őrizd úgy, mint a lelked üdvösségét!

Ártatlan lélek, te semmit se tudsz még a magasabb összefüggésekről, melyek őrületbe taszítják a porszemnyi halandót! Talán jobb is ez így...

Eljött a szertartás éjszakája. Ma éjjel, amikor a koponyák holdja pályája zenitjére ér, a tengermelléki fattyú vére az oltárkőre hullik, és feltámadnak az erdőkben a kecskefejők ivadékai...

Névtelen írta...

Itt nem árpából, komlóból, malátábol meg hasonlókból főzik a sokunk által kedvelt löttyöt, hanem varázslat révén az egymásból kifacsart testi nedveket ízesítik és tartósítják... tudjátok, mint ahogy a Dünüke bolygón a freeemenek a saját testi nedveiket isszák...